Bun venit Vizitator | RSS


Duminică, 21 Octombrie 2018, 20:21
TUTORIAL - UTILIZARE PLUGIN SOPCAST PRIN GOOGLE CHROMEDaca vrei sa te uiti la canale tv online cu pluginul SopCast WebPlayer in Google Chrome, trebuie sa instalezi o extensie numita "IE TAB" Aceasta extensie permite integrarea motorului de interpretare Internet Explorer in Google Chrome.


Pasul 1


Instaleaza extensia "IE Tab".


Pentru a instala extensia, click pe butonul "ADAUG. IN CHROME". Dupa ce ai dat click, iti va aparea un mesaj de confirmare. Click "Instalati" pentru finalizarea instalarii.


Pasul 2Atunci cand vei dori sa vizionezi un canal tv online prin SopCast, tot ce trebuie sa faci este sa activezi extensia "IE Tab". Pentru a activa extensia click pe iconita ei din partea de sus a Chrome-ului.

Vizionare placuta!

TV ONLINE PRIN INTERNET EXPLORER !

Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 2 Mbps viteza internet. Pentru vizionare dati click pe numele posturilor TV (asteptati intre 10-30 secunde pana ce se realizeaza conexiunea ) In caz ca nu aveti plugin-urile necesare le puteti descarca de mai jos:
Download Sopcast Tv Plugin 5.9 daca folositi Windows Vista, Windows 7 sau 8 - pe 32 sau 64 bit
Download Sopcast Tv Plugin 5.4 doar pentru cei cu Windows Xp (puteti incerca si versiunea 5.9 daca aveti probleme cu 5.4 )
Atentie ! Folositi doar Internet Explorer (in Opera si Firefox nu va functiona corect plugin-ul Tv datorita tehnologiei ActiveX nesuportate )
Pentru a functiona corect pe Windows Xp trebuie sa folositi INTERNET EXPLORER MINIM VERSIUNEA 8 altfel daca folositi versiuni mai vechi va da mesajul de " error abort ! "
Imediat dupa instalare cand deschideti un canal tv in Internet Explorer va apare imaginea de mai jos. Dati click dreapta pe bara de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer.
Plugin Tv a fost testat si instalat fara probleme pe Windows Xp, Windows 2003 , Windows Vista si Windows 7 versiunile pe 32 si 64 bit !
Important: Cu anumite versiuni de SopCast si pe anumite sisteme s-au raportat probleme de incompatibilitate. Astfel e posibl ca AVG sa raporteze o activitate suspicioasa a ActiveX si sa-l blocheze din greseala desi este o alarma falsa (positive false) ! In acest caz recomand sa folositi alti antivirusi mai capabili, care sa nu dea erori false !!! ( plugin-ul functioneaza in sistem internet tv, asadar este normal sa creeze conexiuni multiple)
Atentie ! Pentru cei care folosesc WINDOWS 64 bit ! Exista in acest Windows 2 versiuni de Internet Explorer, una pe 64 bit si una pe 32 bit. Plugin tv merge corect doar in versiunea de Internet Explorer 32bit - Il gasiti in folderul C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe